Survivor Turabi Çamkıran'dan Survivor All Star Açıklaması!

TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran ünlü TV yıldızı Turabi Çamkıran, yaptığı açıklamada Survivor All Star yarışmasına katılacağı iddialarına açıklık getirdi. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran ünlü TV yıldızı Turabi Çamkıran, yaptığı açıklamada Survivor All Star yarışmasına katılacağı iddialarına açıklık getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Turabi Çamkıran, yaptığı açıklamada Survivor All Star yarışmasına katılacağı iddialarına açıklık getirdi. 

 

Üç kez Survivor'a katılan ve ikisini birincilikle tamamlayan Turabi pes etmıyor. Herkes Acun Ilıcalı'nın Survivor All Star yarışmacılarını açıklamasını beklerken Turabi'nin paylaşımı olay oldu. Turabi, yaptığı paylaşımda .“Fazla ortalıkta yokum çünkü daha fazlası için çok çalışıyorum. Bugün mu olur yarın mı olur bilmem ama bir gün Acun abiniz sevenlerim için iyi sevmeyenler ve yarışmacılar için kötü haberi verebilir. O gün geldiğinde en iyi Survivor kazansın." ifadelerine yer verdi.

 

İşte o açıklama;

 

survivor turabi den survivor all star aciklamasi