Survivor Merve Aydın'a Mühür Şoku! Evi Mühürlendi!

Evi mühürlenen eski Survivor yarışmacısı Merve Aydın gözyaşları içinde ne açıklama yaptı? TV8'de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor'ın eski yarışmacılarından Merve Aydın evinde yaptırdığı tadilat işlemleri nedeniyle izin almadığı için evi mühürlenince göz yaşlarına hakim olamadı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Evi mühürlenen eski Survivor yarışmacısı Merve Aydın gözyaşları içinde ne açıklama yaptı? TV8'de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor'ın eski yarışmacılarından Merve Aydın evinde yaptırdığı tadilat işlemleri nedeniyle izin almadığı için evi mühürlenince göz yaşlarına hakim olamadı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Gözyaşlarını tutamadı! 

 

Eski Survivor yarışmacılarından olan milli basketbolcumuz Merve Aydın’ın evine mühür şoku! Survivor’ın 2021 sezonunda yarışan milli basketbolculardan Merve Aydın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda evinin hukuksuz olarak mühürlendiğini ve bu sebeple zor zamanlar geçirdiğini açıkladı, bu anları anlatırken gözyaşlarını tutamadı. 

 

İşte açıklamaları;

 

evi muhurlenen eski survivor yarismacisi merve aydin goz yaslarini tutamadi 1

 

evi muhurlenen eski survivor yarismacisi merve aydin goz yaslarini tutamadi 2