Survivor Ekstra'da Murat Özarı'nın Hakan Hatipoğlu İle İlgili Sözleri Tartışmalara Neden Oldu!

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programında konseyde ve adada Hakan Hatipoğlu ile ilgili söylenen sinkaflı sözler masaya yatırılırken Murat Özarı'nın sözleri stüdyoda tartışmalara neden oldu. 

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programında konseyde ve adada Hakan Hatipoğlu ile ilgili söylenen sinkaflı sözler masaya yatırılırken Murat Özarı'nın sözleri stüdyoda tartışmalara neden oldu. Ekranların klasiği Survivor Ekstra'da konseyde ve adada Hakan Hatipoğlu ile ilgili söylenen sinkaflı sözler masaya yatırılırken Murat Özarı'nın sözleri stüdyoda tartışmalara neden oldu. 

 

survivor ekstra da murat ozari nin hakan hatipoglu sozleri tartismalara neden oldu

 

Turabi Çamkıran'ın sözlerini kendisine hiç yakıştıramadım!

 

Murat Özarı Hakan Hatipoğlu için söylenen 'Çakal', 'Mahallenin dedikoducusu', 'Terbiyesiz', 'Edepsiz', 'Saygısız' gibi sözler için konuşurken 'Hakan Hatipoğlu'nu bu masada tanımayan yoktur. Özel hayatında da pırlanta gibi bir çocuk olan Hakan'a bu sözlerin söylenmesine anlam veremedim. Hakan'a bu sözleri özellikle kim söylüyor? Turabi Çamkıran söylüyor. Turabi'ye de yakıştıramadım ben bu sözleri çok yakışıksız' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Furkan Dede yaptığı açıklamada 'Murat ağabey sen Hakan ile özel hayatında görüşüyor musun? Nereden tanıyorsun bu kadar merak ettim' şeklinde bir soru yöneltirken bu soruya sinirlenen Murat Özarı 'Hakan ile biz aynı evde kalıp beraber uyuyoruz. Bu nasıl bir soru? Ne demek istiyorsun? Sen benden daha da iyi tanıyorsun Hakan'ı' şeklinde cevaplarken Furkan Dede 'Ben uzun zamandır Hakan ile dışarıda görüşmüyorum' şeklinde yanıtladı. 

 

survivor ekstra da murat ozari nin hakan hatipoglu sozleri tartismalara neden oldu

 

'Biz Survivor'daki davranışları yorumluyoruz!' 

 

Sonrasında söz alan Hanzade Durmuş 'Burada özel hayatında kim kiminle görüşüyor. Tanıyoruz ya da tanımıyoruz şeklinde yorumlamıyoruz. Biz Survivor'daki tavırlarını yorumluyoruz burada insanların. Benim de çok yakın bir arkadaşım şuan adada. Benden yüzde 50 50 nasibini almıştır herhalde şimdiden o da. Burada Hakan Hatipoğlu'nun dün konuştukları biplendi mi? Biplendi ki Hakan sinkaflı sözler söylemiş' ifadelerini kullanırken Özarı bu kez Durmuş'a 'Sen Hakan'a terbiyesiz mi demek istiyorsun? Haketti mi yani Hakan bu sözleri?' şeklindeki sorusuna Hanzade Durmuş 'Ben başka bir durumdan bahsediyorum. Hakan biplendiğine göre demek ki Turabi'nin terbiyesizlikleri kadar Hakan da kötü sözler söylemiş' ifadelerini kullandı.