Survivor All Star 2022'de Hızlı Elemeli Döneme Geçiş Yapılıyor!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ederken, Instagram'da ve Twitter'da yaptığı Survivor yorumlarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Diman Arcana'nın haberine göre önümüzdeki günlerde Survivor All Star 2022'de hızlı elemeli sisteme geçiş yapılacak. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ederken, Instagram'da ve Twitter'da yaptığı Survivor yorumlarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Diman Arcana'nın haberine göre önümüzdeki günlerde Survivor All Star 2022'de hızlı elemeli sisteme geçiş yapılacak. Son dönemde yaptığı Survivor haberiyle gündeme damga vuran sosyal medya fenomeni Diman Arcana'nın haberine göre önümüzdeki günlerde Survivor All Star 2022'de hızlı elemeli sisteme geçiş yapılacak. 

 

survivor all star 2022 de hizli elemeler basliyor

 

Hızlı elemeli sisteme geçiş yapılacak!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor All Star 2022'de hızlı elemelerin yaşanacağını söyleyen Arcana "Survivor’da tarihin en kalabalık kadrosu! Bu akşam yayınlanacak bölümde Survivor All Star’a yeni yedeklerin de ( Aşkım ve Ezgi ) dahil olmasıyla birlikte kadro 31 kişiye çıkarken yarışmanın şu anki ilerlemesiyle ne zaman biteceği ise merak konusu oldu. Yapım tarafından alınan karara göre Nisan ayının birinci ya da ikinci haftasında olması planlanan birleşme partisinin ardından Survivor All Star’da haftada iki elemenin gerçekleşeceği hızlı elemeler dönemi başlayacak ve bu hızlı elemeler son 10 yarışmacı kalana dek sürecek.. Bu sezon son 10 yarışmacının kalmasıyla başlaması planlanan bireysel oyunlar sonrasında ise 5 kişinin İstanbul’da yapılacak finale kalması bekleniyor." ifadelerini kullandı.