Survivor 2024 All Star Turabi Çamkıran'dan Dikkat Çeken Sözler! Diskalifiye Sözleri Olay Oldu!

TV8'de Ocak 2024'te yayın hayatına başlayacak Survivor 2024 All Star için kadro açıklamaları devam ederken Turabi Çamkıran medya patronu Acun Ilıcalı ile yaptığı telefon konuşmasını anlatırken rakiplerine göz dağı verdi. 

 

TV8'de Ocak 2024'te yayın hayatına başlayacak Survivor 2024 All Star için kadro açıklamaları devam ederken Turabi Çamkıran medya patronu Acun Ilıcalı ile yaptığı telefon konuşmasını anlatırken rakiplerine göz dağı verdi. TV8'de Ocak 2024'te yayın hayatına başlayacak Survivor 2024 All Star için kadro açıklamaları devam ederken Turabi Çamkıran medya patronu Acun Ilıcalı ile yaptığı telefon konuşmasını anlatırken rakiplerine göz dağı verdi. 

 

Survivor AllStar 2024 başlamadan gündem oldu. Bir daha Survivor'a katılmayacağını söyleyen Turabi'nin bu sene de kadroda olması herkesi şaşırtmıştı. Ünlü isim, Acun Ilıcalı ile yaptığı telefon konuşmasını anlattı. Diskalifiye olmakla ilgili sözleri şoke ederken adeta rakiplerine gözdağı verdi. TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor bu sene bir geliyor pir geliyor. Acun Ilıcalı Survivor AllStar 2024 kadrosunda yer alacak isimleri açıklarken, en çok Turabi şaşırtmıştı. Turabi'nin bir daha herhangi bir yarışmaya katılması beklenmiyordu. Ancak büyük sürpriz ile onun da kadroda yer aldığı öğrenildi.  Yarıştığı dönemde performansı, sözleri ve tartışmalarıyla Survivor’a damga vuran Turabi Çamkıran All Star sezonu yarışmacıları arasına da katıldı. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Turabi, Acun Ilıcalı ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

 

“Acun abiyle uzun uzadıya telefon görüşmemizden sonra, (Yaklaşık 1dk. 33sn.) bir karara vardık. Ve bana söz verdi.” diyen Turabi paylaşımında “Artık ‘Turabi dur! Yoksa diskalifiye olursun!’ diye beni uyarıp, kısıtlamayacakmış. Tüm #SurvivorAllStar2024 yarışmacılarına uyarımdır! Artık ayağınızı denk alın karşımda! Bu saatten sonra Acun abinin; ‘Turabi dur! Yoksa diskalifiye olursun!’ lafı geçersizdir! Direkt diskalifiye edecekmiş.” sözlerine yer verdi. Turabi daha sonra ise “Ayağınızı denk alıp, dikkat etmezseniz hepinize birden dalarım. Ondan sonra Survivor’a devam edip edemeyeceğime de doktorumuz karar verir. Çünkü kesin beni parçalarsınız. Şans eseri elinizden sağ kurtulursam bu sefer de Acun abi diskalifiye eder. Bensiz pilavsız, kuru fasulye gibi kalırsınız ortada. Kavga yok! Konsey yok! Dörtlükler yok! Laf sokma yok! Daha söyleyemeyeceğim yeni şeyler yok. Sıkılırsınız valla. Benden söylemesi.” dedi.

 

İşte o paylaşım;

 

turabi camkiran dan olay survivor 2024 all star aciklamasi rakiplerine gozdagi verdi