Survivor 2024 All Star Seda Aktuğlu'nun Yaptığı Hata Az Daha Takımın Sınır Dışı Edilmesine Neden Oluyordu!

Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ederken bugün yayınlanan bölümde konseyde Acun Ilıcalı'nın sözleri stüdyoda şok etkisi yarattı. İşte detaylar..

 

Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ederken bugün yayınlanan bölümde konseyde Acun Ilıcalı'nın sözleri stüdyoda şok etkisi yarattı. İşte detaylar..

 

survivor 2024 all star da seda aktuglu nun hatasi az daha survivor turkiye ye pahaliya mal oluyordu

 

Polis zorla alıkonulduğunu sandı!

 

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı konuşmada 'Ben Survivor'da hayatımda çok şey yaşadım. Ama böyle birşey ilk defa yaşıyorum. Gece telefon çalıyor. Diyor abi selam. Selam. Bizim takımı polis havalimanında düzenlediği operasyonda aldı. Ben şok!' ifadelerini kullanırken sebebinin Seda Aktuğlu'nun Kolombiya ödül oyunu sonrası havalimanında yaptığı bir hata olduğunu söyledi. Bunun üzerine Seda Aktuğlu söz alırken 'Ben sadece babama iyi olduğumu söylemek istemiştim. Havalimanında bir kadın ve kız vardı. Telefonum olmadığı için onlara bir not yazdım. Notta açım ama durumum gayet iyi mutluyum baba diyordum." ifadelerini kullandı. Havalimanındaki kadına verdiği notun insan kaçakçılığı olarak algılandığını söyleyen Acun Ilıcalı ekibi ve takımı polisin insan kaçakçılığından gözaltına aldığını durumun sonrasında anlaşıldığı belirtildi. 

 

Az daha sınır dışı ediliyorlardı! 

 

Sözlerine devam eden Acun Ilıcalı 'Sen ne yaptığının farkındasın değil mi? Yok bir de sen babanla konuşmak istiyorsun babanın seninle konuşmasını istemiyorsun. Burası neresi Survivor değil mi? Televizyonda baban zaten seni dinliyor. İzliyor. Buradan da verebilirsin o mesajı. Bu mantıksız hareket niye?" ifadelerini kullanırken yarışmacılardan Furkan ve Hakan 'Çok kötü bir gün yaşadık. Ve Dominik'ten sınır dışı da edilebilirdik" ifadeleriyle durumun ciddiyetinden bahsettiler. Seda Aktuğlu yaptığı hata sonrasında Acun Ilıcalı tarafından 5 ödülden yararlanmama cezasına çarptırıldı.