Survivor 2022 All Star'da Mert Öcal İle Batuhan Karacakaya Birbirlerine Girdiler!

Survivor 2022 All Star'da Batuhan Karacakaya ile Mert Öcal arasında neler yaşanıyor? TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ederken yayınlanan yeni bölüm fragmanına Mert Öcal ile Batuhan Karacakaya'nın kavgası damga vurdu. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor 2022 All Star'da Batuhan Karacakaya ile Mert Öcal arasında neler yaşanıyor? TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ederken yayınlanan yeni bölüm fragmanına Mert Öcal ile Batuhan Karacakaya'nın kavgası damga vurdu. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

batuhan karacakaya ile mert ocal in kavgasi survivor 2022 all star a damga vurdu

 

Survivor 2022 All Star'da Batuhan Karacakaya ile Mert Öcal arasında neler yaşanıyor? 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ederken yayınlanan yeni bölüm fragmanına Mert Öcal ile Batuhan Karacakaya'nın kavgası damga vurdu. Mert Öcal ile Batuhan Karacakaya'nın adada başlayan kavgası konseyde şiddetini arttırırken Öcal'ın "Ben bu arkadaşla bu yarışmada 1 dakika daha kalmak istemiyorum." sözlerine Karacakaya "Ne ada hayatına ne takıma bir gram katkısı yok" cevabını verirken Öcal Karacakaya'ya "Acun abi bu kim? Sen kimsin benimle böyle konuuyorsun?" şeklinde yanıt verdi. İkili arasında neler yaşandığını ve Mert ya da Batuhan'ın yarışmadan ihraç edilip edilmeyecekleri bu akşam yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.