Survivor 2022 All Star'a Bu Hafta Kim Veda Edecek? Diman Arcana İfşa Etti!

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve yaptığı analizlerle gündemde damga vuran sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu haftaki potadan Survivor 2022 All Star'a veda etmesini beklediği ismi açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve yaptığı analizlerle gündemde damga vuran sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu haftaki potadan Survivor 2022 All Star'a veda etmesini beklediği ismi açıkladı. Son dönemde yaptığı Survivor analizleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu haftaki potadan Survivor 2022 All Star'a veda etmesini beklediği ismi açıkladı.

 

Gökhan Keser veda eder!

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve yaptığı analizlerle gündemde damga vuran sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu haftaki potadan Survivor 2022 All Star'a veda etmesini beklediği ismi açıkladı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Survivor’da Gökhan Keser için nokta zamanı! Bu akşam yayınlanacak bölümde hislerime ve analizlerime göre oldukça yüksek SMS potansiyelli isimlerin bulunduğu potada adaya veda eden isim Gökhan olacak." ifadelerini kullanan Arcana sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

diman arcana dan survivor 2022 all star da bu hafta elenecek isim tahmini