Süper Lig'te Umut Bozok Fırtınası! Lige Damga Vurdu!

Kasımpaşa'da forma giyen 25 yaşındaki ünlü futbolcu Umut Bozok, bu sezon ligte 12 gol atarak Spor Toto Süper Lig'e damga vurdu. 

 

Kasımpaşa'da forma giyen 25 yaşındaki ünlü futbolcu Umut Bozok, bu sezon ligte 12 gol atarak Spor Toto Süper Lig'e damga vurdu. Son dönemde forma giydiği maçlarda gösterdiği başarılı futbol ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Kasımpaşalı 25 yaşındaki ünlü futbolcu Umut Bozok, bu sezon ligte 12 gol atarak Spor Toto Süper Lig'e damga vurdu. 

 

umut bozok super toto super lig e damga vurdu

 

Lige damga vurdu!

 

Kasımpaşa'nın golcü futbolcusu Umut Bozok, Süper Lig'e damga vuruyor. 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon İstanbul ekibinde toplamda 12 kez fileleri sarstı. Kasımpaşa'nın 25 yaşındaki futbolcusu Umut Bozok Spor Toto Süper Lig'e damgasını vuruyor. İstanbul ekibinin Fransız ekibi Lorient'ten bedelsiz olarak ve düşük bir maaş karşılığında kiraladığı 25 yaşındaki futbolcu şu ana kadar 12 gol ve 6 asist üreterek Süper Lig'de en çok gole etki eden futbolcu oldu. Sezon başında menajeri tarafından 3 İstanbul kulübüne de önerilen Umut Bozok beklediği teklifi alamayınca tercihini Kasımpaşa'dan yana kullandı. Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un da Umut'u yakından takip ettiği öğrenildi.