Suat Ateşdağlı'dan Dikkat Çeken Sezai Aydın Yorumu! Öksüz Kaldık!

Suat Ateşdağlı hayatını kaybeden Sezai Aydın ile ilgili neler söyledi? Yaptığı coverlarla adından sık sık söz ettiren ünlü DJ ve müzisyen Suat Ateşdağlı, bugün tedavi gördüğü hastanede koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybeden ünlü seslendirme sanatçısı ve oyuncu Sezai Aydın'ın vefatıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Peki Suat Ateşdağlı hayatını kaybeden Sezai Aydın ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Suat Ateşdağlı hayatını kaybeden Sezai Aydın ile ilgili neler söyledi? Yaptığı coverlarla adından sık sık söz ettiren ünlü DJ ve müzisyen Suat Ateşdağlı, bugün tedavi gördüğü hastanede koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybeden ünlü seslendirme sanatçısı ve oyuncu Sezai Aydın'ın vefatıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Peki Suat Ateşdağlı hayatını kaybeden Sezai Aydın ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Öksüz kaldı çocukluğumuz! 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hayatını kaybeden ünlü oyuncu Aydın için "Sessiz kaldı çocukluğumuz gençliğimiz.. Fred Çakmaktaş, Rocky, Rambo bıraktı bizi. Usta sanatçı Sezai Aydın mekanı cennet olsun" ifadelerini kullanan Ateşdağlı sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;