Sony Music Etiketiyle Haftanın Yeni Çıkan Yerli Şarkıları! Listede Kimler Yok Ki! İşte Detaylar!

Sony Music yayınladığı açıklamada 17 Mart 2023 tarihinde yayına çıkacak yeni yerli şarkıların listesini yayınladı. Peki listede kimlerin şarkıları var? İşte detaylar..

 

Sony Music yayınladığı açıklamada 17 Mart 2023 tarihinde yayına çıkacak yeni yerli şarkıların listesini yayınladı. Peki listede kimlerin şarkıları var? İşte detaylar.. 

 

sony music etiketiyle haftanin yeni yerli sarkilari

 

Mela Bedel'den Bir İsyanın İç Çekişi "Canım" 

 

Mela Bedel, yeni şarkısı “Canım”ı dinleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. 17 Mart’ta yayınlanacak “Canım” şarkısı, aynı zamanda yakın zamanda çıkacak albümün de ayak seslerini taşıyor. Sözü ve bestesi Mela Bedel, prodüksiyonu Azel Bert’e ait olan şarkının mix-mastering’inde de Kadim Tekin imzası dikkat çekiyor. “Canım”, bir isyanın iç çekişi. Mela Bedel, “Müzik, her koşulda iyileştirici bir yerde, yüreğimizden tutup bizi ayağa kaldırıyor. Onun bu kudretli yanından güç alarak “Canım”ı yayınlamak istedim. Çünkü bir sanatçı olarak müzikle iyileşirken, yine müzikle iyileştirmeye çalışmak en büyük amacım oldu bu hayatta. Biliyorum, küçüklüğümüzden beri sitem etmemek öğretildi bize. Olanı olduğu gibi kabul etmek zorunda kalmak, zamana boyun eğmek ve çaresizliğin içinde bir umutla yaşamaya devam etmeyi öğrenmek… Kağıda dokunan kalem, kibritten daha çok yangın çıkarır demişler. Sitemim, tüm bu duyguları yaşatan ve bana bu şarkıyı yazdıran hayatın kendisine” diyor. Her ne olursa olsun umudu diri tutmanın önemli olduğunu da hatırlatan Mela Bedel’in, “Canım” dediklerimize gönderdiği ve dinleyenin kalbini iyileştirmesini dilediği şarkısı, 17 Mart’ta tüm platformlarda yayında olacak.

 

sony music etiketiyle haftanin yeni yerli sarkilari

 

Cem Adrian'dan "Bir Ay Doğar" Türküsü

 

Yalnızca çok renkli sesi değil aynı zamanda söz yazarı, besteci, aranjör ve yorumcu olarak müziğin çok farklı dallarında da üretimleriyle de dinleyicinin beğenisini kazanan Cem Adrian, yeni şarkılarını yayınlamaya devam ediyor. 17 Mart’ta Seçkiler serisinin 3. Albümünün son türküsü “Bir Ay Doğar” yayında olacak. Cem Adrian’ın Yunus Kırmacı ile seslendirdiği “Bir Ay Doğar” türküsü, videosuyla birlikte tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşacak.

 

sony music etiketiyle haftanin yeni yerli sarkilari

 

Burak King ve Aleyna Kalaycıoğlu "İstanbul" için bir araya geldi!

 

Rap dünyasının en başarılı isimlerinden Burak King 2. Albümünden şarkılarını müzikseverler ile buluşturmaya devam ediyor. Yeni albümünden “Deli Deli” ve “Güle Güle” şarkılarını geçtiğimiz aylarda yayınlayan Burak King yeni şarkısı için uzun zamandır büyük titizlikle çalışıyor. Başarılı rapçi sözü ve bestesi kendine ait olan “İstanbul” şarkısı için, Survivor Yarışması’ndan tanıdığımız ve son dönemlerde müzik çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu ile bir araya geldi. Burak King ve Aleyna Kalaycıoğlu 4 ay önce kaydettikleri “İstanbul” şarkısı için çok heyecanlı olduklarını, şarkının ve klibinin çıkacağı günü sabırsızlıkla beklediklerini söylediler. Uzun soluklu bir iş ortaya koyan ikili şarkının kendilerine çok yakıştığını, bu tür projelerinin devamının da geleceğini belirtti. Burak King ve Aleyna Kalaycıoğlu’nun birlikte seslendirdiği “İstanbul” klibiyle aynı anda Sony Music Türkiye etiketiyle 17 Mart’ta tüm dijital platformlarda yayında!..

 

sony music etiketiyle haftanin yeni yerli sarkilari

 

"Bi Gitar Bi Vokal Part II" - Melis Fis

 

Melis Fis, çok sevilen akustik çalışması Bi’ Gitar Bi’ Vokal’in ikinci bölümüyle geliyor. “Bi’ Gitar Bi’ Vokal - Part II” 17 Mart’ta Sony Music Türkiye etiketiyle yayında. “Bi’ Gitar Bi’ Vokal - Part II”de Türkçe pop müziğinin yetenekli ismi Melis Fis’in sesinden 4 akustik şarkı yer alıyor. Ep’de sözü ve müziği Fis’e ait olan “Trajikomedi” ve “Uyku Yok”un haricinde Söz ve müziği Melis Fis, Çağan Keskin ve Dorukhan Doruk imzalı olan “Biz Neyiz?” ile Onurr’un sevilen parçası “Deniz Tuzu”nun da akustik versiyonları yer alıyor. Akustik Ep’de yar alan 4 şarkıda gitarda Gökhan Ulusoy yer alırken düzenlemeler yine Sezer Dinç imzalı. Albümün çıkış parçası olarak ise Deniz Tuzu seçildi. “Bi’ Gitar Bi’ Vokal- Part II”e yer alan şarkılar içinse Meji İstanbul’da özel performans klipleri çekildi. Cem Kılıç yönetmenliğinde çekilen kliplerde sanat yönetimi ve styling ise Bedirhan Taşçı imzalı. Dinleyiciyle bu hafta ilk olarak Deniz Tuzu performans videosu paylaşılacak. Her hafta yeni bir performans klibi ise Melis Fis sevenlerle buluşacak. Melis Fis’in akustik ep’si “Bi’ Gitar Bi’ Vokal- Part II” 17 Mart’ta Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

 

sony music etiketiyle haftanin yeni yerli sarkilari

Yorgun - Asil Slang

 

Asil Slang, ilk iki single’ını yayınladığı, heyecanla beklenen “Kırmızı Kar” albümünden üçüncü teklisi “Yorgun”u dinleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. 17 Mart’ta Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanacak şarkıda sözlerde Asil Slang, müzikte Davinci, düzenlemede Asil Slang ve Davinci imzası dikkat çekiyor. Albümün genel Afro havasını taşıyan şarkı, Türkçe arabesk ezgileriyle harmanlanarak çok farklı bir dünyaya davet ediyor dinleyiciyi. Prodüktör koltuğunda Davinci’nin oturduğu “Yorgun” şarkısında, mix’te Can Paşa, Slong ve Baz üçlüsü yer alırken, mastering de Can Paşa bulunuyor. “Yorgun” 17 Mart’ta tüm dijital platformlarda yayında.