Sofiane Feghouli Fatih Karagümrük'e İmza Attı!

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Cezayirli ünlü oyuncu Sofiane Feghouli tercihini yine bir İstanbul takımı olan Fatih Karagümrük'ten yana kullanırken, 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. 

 

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Cezayirli ünlü oyuncu Sofiane Feghouli tercihini yine bir İstanbul takımı olan Fatih Karagümrük'ten yana kullanırken, 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Cezayirli ünlü oyuncu Sofiane Feghouli tercihini yine bir İstanbul takımı olan Fatih Karagümrük'ten yana kullanırken, 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. 

 

1.5 yıllık sözleşme imzaladı!

 

Fatih Karagümrük, anlaşmaya vardığı Galatasaray’ın eski oyuncusu Sofiane Feghouli ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamak üzere. Transfere erken başlayan, ilk olarak Adem Ljajic’i kadrosuna katan Karagümrük takviyelere devam ediyor. Fanatik'in haberine göre; Kırmızı-Siyahlılar, sezon başında takım bulamayan Sofiane Feghouli’yle prensipte anlaştı. Deneyimli oyuncuyla 1.5 yıllık kontrat imzalandığı belirtildi.Cezayirli yıldız futbolcu Sofiane Feghouli, Antalya kampında takımla birlikte olacak.