Snowmaid Kardelen Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Snowmaid Kardelen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Snowmaid Kardelen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Snowmaid Kardelen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Snowmaid Kardelen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Snowmaid Kardelen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Snowmaid Kardelen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Snowmaid Kardelen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

snowmaid kardelen kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Snowmaid Kardelen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Snowmaid Kardelen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Snowmaid Kardelen 1.68 boyunda, 54 kg ağırlığındadır. Günümüz itibariyle 23 yaşındadır. Yeditepe Üniversitesi Diyetisyenlik fakültesinde eğitim gören sosyal medya fenomeni stajyer diyetisyen olarak çalışmaktadır. Sanata ve modaya meraklı olan sosyal medya fenomeni giyim tarzıyla takipçilerinden yoğun övgü almaktadır. Hayvansever kişiliği ile geniş kitlelerin takdirini kazanan sosyal medya fenomeni kedisi Elsa’yla sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak spor yaparken, fit görüntüsüyle hayranlarından yoğun beğeni almaktadır. Sevgilisinden dolayı basketbolu takip ettiğini söylemiştir. Star Wars fim serisini sevmektedir. Favori karakteri Yoda’dır. Seyahat etmeyi seven sosyal medya fenomeni Amerika ve Meksika’ya seyahat etmiştir. Müzik dinlemeyi seven sosyal medya fenomeni sık sık konserlere gitmektedir. Chain Smokers, J Balvin, Killerz, Pinhani en sevdiği şarkıcılardır. Instagram’da snowmaiid ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin bu yazı hazırlanırken 104K takipçisi bulunmaktadır ve dijital ortamdaki başarısını her geçen gün arttırmaktadır.