Sinem Ünsal'dan Gizli Saklı Veda Paylaşımı! Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinem Ünsal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda FOX TV'de final yapan Gizli Saklı dizisi ile ilgili veda paylaşımı yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinem Ünsal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda FOX TV'de final yapan Gizli Saklı dizisi ile ilgili veda paylaşımı yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinem Ünsal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda FOX TV'de final yapan Gizli Saklı dizisi ile ilgili veda paylaşımı yaptı. 

 

FOX TV ekranlarında yayınlanan Gizli Saklı dizisi, reytinglerde istenen başarının yakalanamaması sonucu final yaptı. Dizinin başrol oyuncusu Sinem Ünsal, final bölümü sonrası duygusal bir paylaşımda bulunarak, "Gizli Saklı, kalbimin en güzel köşesine geldin süzülerek yerleştin. İyi ki değdin hayatıma" dedi. FOX TV'de yayınlanan ve başrollerini Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Tardu Flordun, Bülent Emrah Parlak, Ece Dizdar, İdris Nebi Taşkın, Emrullah Çakay ile Aynur Arıca'nın paylaştığı Gizli Saklı dizisi, 8. bölümle ekran macerasını noktaladı. Gizli Saklı'nın Naz'ı Sinem Ünsal ise final bölümünün ardından sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı.

 

"KALBİM DOLDU TAŞTI

 

"Rol arkadaşlarıyla sette çektirdikleri eğlenceli kareleri 2,1 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncu, "Gizli Saklı. Kalbimin en güzel köşesine geldin süzülerek yerleştin, iyi ki değdin hayatıma, hikayemiz, hikayemizin kahramanları, hikayemizin tanıkları; kalbim doldu taştı sayenizde. Emeği geçen herkese ve bu yolculuğa tanık olan sizlere bin teşekkür. Ha bir de; seni çok sevdim Naz'ım" ifadelerini kullandı.

 

sinem unsal dan gizli sakli dizisi ile ilgili veda paylasimi



Etiketler: