Sinem Ünsal Berk Cankat İle Aşk İddialarını Doğruladı! Berk Bana İyi Geliyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinem Ünsal önceki gün bir davette görüntülenirken Berk Cankat ile aralarında çıkan aşk dedikodusunu doğruladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinem Ünsal önceki gün bir davette görüntülenirken Berk Cankat ile aralarında çıkan aşk dedikodusunu doğruladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinem Ünsal önceki gün bir davette görüntülenirken Berk Cankat ile aralarında çıkan aşk dedikodusunu doğruladı. 

 

Berk bana iyi geliyor!

 

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Sinem Ünsal, önceki gün yakın arkadaşı Hande Doğandemir'in reklam yüzü olduğu markanın lansmanında görüntülendi. Güzel oyuncu, Berk Cankat ile hakkında çıkan aşk haberlerini doğruladı. Hande Doğandemir'e destek olmak için lansmana katılan Sinem Ünsal, fit hali ile dikkat çekerken, "Sağlıklı besleniyorum. Düzenli spor yapıyorum. Çocukluğumdan beri bende bunlar alışkanlık” şeklinde konuştu. Geçtiğimiz haftalarda Berk Cankat ile adı aşk dedikodularına karışan oyuncu, "Siz de öğrendiniz. Evet, doğrudur. Birbirimize değer veriyoruz. Tatlı tatlı bir ilişkiye başladık. Berk bana çok iyi geliyor. Ben de ona iyi geliyorum ki birlikteyiz. Eskiden tanışıyorduk. Daha çok vakit geçirdikçe ilişkiye başladık” dedi.



Etiketler: