Sinan Tuzcu'dan Galatasaray'a Küfreden Ertan Saban İle İlgili Dikkat Çeken Yorum! Saçmalamayın!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinan Tuzcu Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Galatasaray maçı sonrası Galatasaray'a küfrettiği görüntüler Şahin Irmak tarafından tepki ile karşılanan Ertan Saban için yorumda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinan Tuzcu Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Galatasaray maçı sonrası Galatasaray'a küfrettiği görüntüler Şahin Irmak tarafından tepki ile karşılanan Ertan Saban için yorumda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinan Tuzcu Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Galatasaray maçı sonrası Galatasaray'a küfrettiği görüntüler Şahin Irmak tarafından tepki ile karşılanan Ertan Saban için yorumda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Saçmalamayın!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ertan Saban'ın görüntüleri için "Galatasaray taraftarıyım, çocukluk aşkımdır bilen bilir, yıllarca deplasman demeden maçtan maça koştum, tribün ne söylüyorsa ben de söylerim arkadaş, gereksiz duyar kasmak saçma!Ertan Saban iyi Beşiktaşlıdır, kazanmış maçı, kutlamasını yapıyor, bu kadar basit. Saçmalamayın. Eleştirenlerin her birinin ağız dolusu bağıra bağıra söylediği şarkıları da biliriz. Ahlak zabıtası kesilmemin anlamı yok." ifadelerini kullanan Tuzcu'ya Şahin Irmak yanıt verirken "Aynen Sinan birbirimize ana avrat sövmeye devam.Ahlak zabıtalığının luzmu yok!" ifadelerini kullandı. 

 

sinan tuzcu dan ertan saban a tepki gosteren sahin irmak icin yorum sahin irmak yanitladi