Sinan Özen'den Kızı Neva'yla İlgili Yürek Burkan İtiraf! 'Mezar Yeri Bile Almıştım!'

Son dönemde şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sinan Özen A Para'da Sinan Özedincik ve Merve Yurtyapan'ın sunduğu Biz Bize'nin yılbaşı özel bölümüne konuk olurken dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Şarkıcı Sinan Özen, konuk olduğu bir yılbaşı programında kızının sağlık durumu hakkında konuştu. "Son ameliyatının ardından doktorlar, vedalaşmamız gerektiğini söylemişti. Maalesef mezar yeri bile hazırlamıştık ama umudumu hiç kaybetmedim.” Almanya'daki bir konserinde tanıştığı Burcu Kartal ile evlenen, ardından Neva ve Sanberk adını verdikleri ikiz bebekleri olan Sinan Özen, kızı Neva'nın sağlık durumu hakkında konuştu. A Para'da yayınlanan, Sinan Özedincik ve Merve Yurtyapan'ın sunduğu Biz Bize'nin yılbaşı özel bölümüne konuk olan Sinan Özen şunları söyledi:

 

'UMUDUMUZU HİÇ YİTİRMEDİK’

 

"Kızım bağırsak rahatsızlığı nedeniyle doğumunun ardından 7 kez ameliyat oldu. Çok zor zamanlar geçirdik… Şimdi ise Serebral Palsi denilen hastalığın teşhisi konuldu… Ben hep umutluydum. Son ameliyatının ardından doktorlar "Artık yapacağımız bir şey yok" dediler, bana vedalaşmamız gerektiğini söylediler…"

 

"MEZAR YERİ HAZIRLAMIŞTIK”

 

"Maalesef mezar yeri bile hazırlamıştık ama umudumuzu hiç kaybetmedik… Doktorlara da 'Hastaneden çıkarmayacağım, burada şifa bulacak' demiştim. Öyle de oldu. Tedavisi bir noktaya geldi.” 2020 yılında baba olan 58 yaşındaki şarkıcının minik kızı Neva, doğduğu günden beri sağlık problemleriyle mücadele ediyor. Sinan Özen daha önce kızı Neva için hayranlarından dua istemişti "Kızım bana Allah'ın bir ödülü. Onun bana bakan, gülen gözüne dünyaları veririm. 40 yıl müziğim bir yana o bir yana. Dualarınızı bekliyorum."



Etiketler: