Sinan Akçıl Yaptığı İyiliği Pahalı Ödedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, gittiği bir otelde hayranıyla fotoğraf çektirdiği için, hayranının işinden olması karşısında yaptığı iyiliği pahalı ödedi. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, gittiği bir otelde hayranıyla fotoğraf çektirdiği için, hayranının işinden olması karşısında yaptığı iyiliği pahalı ödedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, gittiği bir otelde hayranıyla fotoğraf çektirdiği için, hayranının işinden olması karşısında yaptığı iyiliği pahalı ödedi. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Savcılığa başvurdu! 

 

Sinan Akçıl hayranı olan bir otel çalışanı, şarkıcı ile fotoğraf çekildiği için iş yerinden uzaklaştırma cezası almıştı. Gencin işe alınması için otel yönetimiyle konuşan Sinan Akçıl hayatının şokunu yaşadı. Otel çalışanı Sinan Akçıl kendisiyle fotoğraf çektirdiği için işten kovulan gence sahip çıktı' şeklindeki haberlerle ifşa edildiğini ileri sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

 

sinan akcil yaptigi iyiligi pahali odedi



Etiketler: