Sinan Akçıl Ve Aleyna Kalaycıoğlu Aşk Mı Yaşıyor? Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu'nun birlikte görüntülenmeleri akıllara aşk mı yaşıyorlar sorusunu gündeme getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu'nun birlikte görüntülenmeleri akıllara aşk mı yaşıyorlar sorusunu gündeme getirdi. 

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun’un haberine göre, şarkıcı Sinan Akçıl, birlikte single çıkardıktan sonra adının aşk dedikodularına karıştığı Aleyna Kalaycıoğlu ile Ortaköy'de görüntülendi. Akçıl, geçtiğimiz mayıs ayında oyuncu Burcu Kıratlı'dan ikinci kez boşanmıştı. 'Survivor 2021' yarışmasıyla ünlenen Kalaycıoğlu'nun adı ise bir süredir Marsilya'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'le anılıyordu. Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019 tarihinde Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da nikah masasına oturmuştu. Dokuz ay evli kalan çift, ani bir kararla boşanmıştı. Birbirlerinden uzak kalmaya dayanamayan ikili, yeniden bir araya gelmiş ve Şubat 2021'de ikinci kez nikâh masasına oturmuştu. Ancak bu birliktelik de uzun sürmemiş, ünlü çift 11 Mayıs 2022 tarihinde boşanmıştı. Ünlü şarkıcı, oyuncu Burcu Kıratlı ile ilişkisine üçüncü kez şans vermeyeceğini dile getirerek, şu ifadeleri kullanmıştı: Bir daha o hakimin karşısına çıkmaya yüzüm yok. Çok güzel bir ilişkiydi ama artık geride kalması gerekiyordu. Geride de bıraktık. Burcu her zaman mutlu olsun. Saygıyla anacağımız bir şekilde bitmeliydi, öyle de oldu. Üzüntüler oldu ama ben kendime bambaşka bir yol çizdim. Bundan sonra hayatımıza girecek kişilere de saygısızlık olmasın. O yüzden artık bu defter kapanmalı.

 

"ALEYNA TİLKİ'Yİ GEÇECEK”

 

Uzun süre magazin gündemini meşgul ettikten sonra müzik kariyeriyle adından söz ettirmeyi sürdüren ünlü isim, son olarak Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2021' programı ile ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu ile single çıkardı. Akçıl, yarışma sonrası şarkıcılığa adım atan Aleyna hakkında, "Çok güzel sesi var, Aleyna Tilki'yi geçecek" açıklamasını yapmıştı. Kalaycıoğlu, bu sözler sonrası popçunun konserinde kısa süreli olarak sahne almıştı.

 

ETİKET ELE VERDİ!

 

Survivor Aleyna ve futbolcu Cengiz Ünder, 'yeni aşk' iddiasıyla gündeme gelmişti. Gözlerden uzak bir yerde deniz ve güneşin tadını çıkardığı konuşulan ikiliden Kalaycıoğlu, mavi bikinili fotoğrafını Instagram hesabından yayınlamıştı. Bulunduğu konumu da belirten Aleyna, Marsilya'nın doğusunda yer alan Cassis bölgesini etiketlemişti. Ünder, geçtiğimiz yıl İtalyan ekibi Roma'dan Fransa'nın Olimpik Marsilya takımına transfer olmuştu.

 

"NE CENGİZ'İ ARKADAŞLAR?”

 

Sinan Akçıl'ın sahnesine çıkmadan önce sorulara yanıt veren Aleyna Kalaycıoğlu, milli futbolcu Cengiz Ünder ile hakkında çıkan aşk haberlerine, "Ne Cengiz'i arkadaşlar, bunlar ancak iddia olarak kalır. Hayatımda kimse yok" yanıtını vermişti. Sinan Akçıl, önceki gece Ortaköy'de Aleyna Kalaycıoğlu ile görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde ikili 'Yanımdadır' adlı bir single çıkarmıştı. Basın mensupları, şarkıcıya "Aşk başladı mı?" sorusunu yöneltti. Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu, yanıt vermeden gülerek yoluna devam etti.