Sinan Akçıl'ın Sahnede Giydiği Ceket Kafa Karıştırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün verdiği konserde giydiği ceket ile kafaları karıştırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün verdiği konserde giydiği ceket ile kafaları karıştırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün verdiği konserde giydiği ceket ile kafaları karıştırdı. 

 

Posta gazetesinin haberine göre; Kastamonu konserinde ünlü popçu Sinan Akçıl sırtında 'B' ve 'A' harflerinin yazılı olduğu ceketle sahneye çıktı. Akçıl'ın bu hamlesi akıllara eski eşi Burcu Kıratlı'yı getirdi. Geçtiğimiz günlerde ikinci kez dünyaevine girdiği oyuncu Burcu Kıratlı'dan boşanan Akçıl'ın eski eşini unutamadığı konuşuluyor. Akçıl ile Kıratlı, 2018'da Amsterdam'da nikâh masasına oturmuş, 9 ay evli kalan çift ani bir kararla da boşanmıştı. Ayrılığa dayanamayan ikili, Şubat 2021'de birlikteliklerine bir şans daha vermişti. 

 

İşte o ceket;

 

sinan akcil in giydigi ceket kafalari karistirdi