Sinan Akçıl Ä°le Burcu Kıratlı'nın Ayrılma Sebebi Üçüncü Åžahıslar Mı?

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın ayrılık sebebi üçüncü ÅŸahıslar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Sinan Akçıl ile eÅŸi Burcu Kıratlı'nın ayrılık sebebinin üçüncü ÅŸahıslar olduÄŸu iddia edilirken, Kıratlı konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Peki Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın ayrılık sebebi üçüncü ÅŸahıslar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın ayrılık sebebi üçüncü ÅŸahıslar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Sinan Akçıl ile eÅŸi Burcu Kıratlı'nın ayrılık sebebinin üçüncü ÅŸahıslar olduÄŸu iddia edilirken, Kıratlı konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Sinan Akçıl ile eÅŸi Burcu Kıratlı'nın ayrılık sebebinin üçüncü ÅŸahıslar olduÄŸu iddia edilirken, Kıratlı konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Peki Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın ayrılık sebebi üçüncü ÅŸahıslar mı? Cevaplar haberimizde..

 

sinan akcil ile burcu kiratli nin ayrilik sebebi ucuncu sahislar mi

 

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın ayrılık sebebi üçüncü ÅŸahıslar mı?

 

EÅŸi Sinan Akçıl ile yaptığı 2. evlilikte de mutluluÄŸu bulamayan Burcu Kıratlı iddialara göre Akçıl'a boÅŸanma davası açmıştı.Kıratlı, geçtiÄŸimiz akÅŸam bir mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu "Ayrılığın sebebi üçüncü kiÅŸiler mi?" sorusuna "Evet üçüncü kiÅŸiler var ama bunlar bizim akrabalarımız, eÅŸlerimiz, dostlarımız, asla bir aldatma söz konusu deÄŸil... Derdimizde 2 kiÅŸilik, aÅŸkımızda 2 kiÅŸilik." yanıtını verdi.