Sinan Akçıl'dan Netanyahu'nun Oğluna Mesaj! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl Filistin için İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğluna mesaj atarken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl Filistin için İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğluna mesaj atarken çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl Filistin için İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğluna mesaj atarken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

İsrail'in Gazze saldırılarının ardından tepkiler giderek büyüyor. Gazze'de çocukların ölümüne neden olan hastane saldırısına bir tepki de Sinan Akçıl'dan geldi. Akçıl, Netanyahu'nun oğluna mesaj attı. İşte ayrıntılar...

 

Masum sivillerin öldürülmesine sessiz kalmayan Sinan Akçıl, Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'ya Twitter üzerinden mesaj gönderdi. Akçıl, Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'ya geçtiğimiz gün Twitter üzerinden mesaj gönderdi. Ünlü şarkıcı, mesajında "Hey Yair! Babanın bir seri bebek katili olduğunu biliyorsun değil mi? Binlerce insan öldükten sonra rahat uyuyabildin mi?" ifadelerini kullandı.

 

"MESAJIMI GÖRÜLDÜ ATTI”

 

Akçıl, dün de Twitter'dan şu paylaşımı yaptı: "Yair Netanyahu mesajıma görüldü attı ama tahmin ettiğim gibi cevap yazamadı, bunlar sülalece korkak iyice anladım. Topun tüfeğin arkasına saklanıp aslan kesiliyorlar."

 

sinan akcil dan netanyahu nun ogluna mesaj