Sinan Akçıl'dan Cihan Şensözlü'ye Burcu Kıratlı Hakkında Önemli Açıklamalar!

Youtube'da yayınladığı Sanane Cihanna magazin programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin gazetecisi Cihan Şensözlü, bu hafta programına ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ı konuk ederken, Akçıl Burcu Kıratlı hakkında önemli itiraflarda bulundu. 

 

Youtube'da yayınladığı Sanane Cihanna magazin programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin gazetecisi Cihan Şensözlü, bu hafta programına ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ı konuk ederken, Akçıl Burcu Kıratlı hakkında önemli itiraflarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, ünlü magazin gazetecisi Cihan Şensözlü'nün Youtube kanalına konuk olurken, Burcu Kıratlı ile ilgili önemli itiraflarda bulundu. 

 

Daha rahat Stalklamak için sahte hesap açtım! 

 

Katıldığı programda Kıratlı için "Burcu’dan ayrıldıktan sonra fake hesap açtım. Onu daha rahat ‘stalk’lamak için. Benden ayrılsa bile bir kadının kontrolümün altında olmasını severim. Öyle demeyelim de başına bir şey gelmesin diye tabii. Burcu’yu kaybetmek istemiyorum, çok saygı duyuyorum. Hayatımda kimse yok. Uzun süre de girmeyecek. En büyük arzum; bir kızımın olması." ifadelerini kullanan Akçıl, bu açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.