Sinan Akçıl'dan Aleyna Tilki'ye Gönderme! Komşumun Erken Ölmesini İstemem!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün Bodrum'da sahne alırken Aleyna Tilki'ye yaptığı gönderme ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün Bodrum'da sahne alırken Aleyna Tilki'ye yaptığı gönderme ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün Bodrum'da sahne alırken Aleyna Tilki'ye yaptığı gönderme ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Milliyet gazetesinin haberine göre; Yazdığı şarkılar ve yaptığı bestelerle büyük bir kitleye hitap eden Sinan Akçıl, önceki gün Bodrum'da bir beach'de sahne aldı. Oyuncu Burcu Kıratlı ile ikinci evliliği de uzun soluklu olmayan ünlü müzisyen, özel hayatı ve yeni projeleri hakkında açıklama yaparken, meslektaşı Aleyna Tilki'nin çok konuşulan mezar taşı pozlarına yaztığı yorum hakkında da konuştu. Kurban Bayramı'nın ilk gününde Bodrum'da müzikseverlerle buluşan Sinan Akçıl, sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. "Nasılsınız?" sorusuna, "Her şey yolunda. Üç yıldır burada happy hour yapıyorum, bu yıl ilk bekar happy hour ile karşınızda olacağım" yanıtını verdi. Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan ünlü şarkıcı, "Bekarlık sultanlık mı sizce" sorusu üzerine "Valla bekarlık yerine göre sultanlıktır bence, şu anda ben sultanlık dönemindeyim. Madem bekarım o zaman sultanlık köşküne çıkayım, yani öyle değil mi?" ifadelerini kullandı.

 

"AŞK HAYATIM NADASTA"

 

Yaz döneminde konserlerinin yoğun bir koşturmaca içinde geçtiğini belirten Akçıl, "Konserlerimiz yoğun ama konserlerden çok sizinle köşe kapmaca, ters köşe göstermece oynuyoruz. Geçen ay yine birkaç haber okudum yanlış yerlere bakıyorsunuzç Küçükken 'sıcak soğuk' oynardık, şimdi de sanki sizinle de sıcak soğuk oynuyoruz. Bir yaklaşıyorsunuz tahminler sıcak sıcak oluyor ama şu an nadastayız. Aşk hayatım nadasta ama bir süre sonra bu tarla sürülür" diyerek kahkahayı patlattı.