Simpsonlar'ın Yüreklere Kor Ateş Düşürecek Yeni Kehaneti Ortaya Çıktı! Mart 2024'ü İşaret Ettiler!

Ortaya koyduğu kehanetlerle gündemden düşmeyen Amerikan animasyon dizisi Simpsonlar'ın yeni kehaneti yine gündem oldu.

 

The Simpsons çizgi dizisi bu kez de 2024 Mart ayını işaret etti. Peki The Simpson'un korkutan yeni kehaneti ne anlatıyor? Simpsonlar büyük felaket için açık tarih verdi. Mart 2020'de yaşanan pandemi ve karantine günlerinden sonra bu kez de Mart 2024'te aynı sonun yeniden yaşanacağı iddia edildi.

 

İşte Simpsonlar’ın yeni korkutan felaketi…

 

SICAKLARDAN DIŞARI ÇIKAMAYACAĞIZ

 

2024'te tüm dünyanın yeni gündemi hava olayları olacak. The Simpsons dizisinde görülen olaylardan biri de vatandaşların hava olayları nedeniyle dışarı çıkamaması oluyor. Dizide yaşanan bazı sahnelerin günümüzde yaşandığını belirten bazı bilim insanları ve aktivistler dünyanın iklim krizinin eşiğinde olduğunu söylüyor. Günümüzde en büyük problemlerden biri olarak görülen iklim krizi büyük hava olaylarını beraberinde getirirken hem Türkiye hem de dünyada felaketlerin ardı arkası kesilmiyor.

 

THE SIMPSONS 2024 KEHANETİ

 

Son yıllarda artan aşırı sıcaklar vatandaşı tedirgin ederken The Simpsons 2024 kehanetlerinin yaklaşıyor olması da herkesi tir tir titretiyor. Vatandaşların aşırı sıcaklar nedeniyle evlere kapanabileceği iddiaları ise en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.