Simge Ünal Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Simge Ünal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Simge Ünal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Simge Ünal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Simge Ünal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Simge Ünal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Simge Ünal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Simge Ünal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

simge unal kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Simge Ünal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Simge Ünal kimdir? Simge Ünal 1995 yılı, İzmir doğumludur. Modellik hayatına İzmir’de başlamıştır. Üniversite yıllarında kariyerine İstanbul’da devam etmeye karar vermiştir.Türkiye ve yurtdışında birçok defileye katılmıştır. 2017 yılında magazin derneğinin düzenlediği bir organizasyonda yılın modeli seçilmiştir. 2021 yılında magazin programı sunmaya başlamıştır. Modelliğe devam ederken bir yandan da yüksek lisans eğitimini tamamlamaktadır. Simge Ünal ; Türk sunucu ve model. Modellik hayatına İzmir’de başlamıştır. Üniversite yıllarında kariyerine İstanbul’da devam etmeye karar vermiştir. Türkiye ve yurtdışında birçok defileye katılmıştır. 2017 yılında magazin derneğinin düzenlediği bir organizasyonda yılın modeli seçilmiştir. 2021 yılında Number 1’da magazin programı sunmaya başlamıştır. Modelliğe devam ederken bir yandan da yüksek lisans eğitimini tamamlamaktadır.



Etiketler: