Simge Tertemiz'den Aldatılma İtirafı! 'Hamileyken Aldatıldım!'

Simge Tertemiz, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu Haberler'in YouTube kanalındaki programına konuk oldu. Murat Kadıoğlu ile olan evlilik sürecinden bahseden Simge Tertemiz, "Hamileyken aldatıldım" diyerek yıllar sonra itirafta bulundu.

 

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği YouTube'da ekrana getirilen Haber Bahane programının konuğu Simge Tertemiz oldu. Simge Tertemiz, Murat Kadıoğlu ile yaşadığı sıkıntılı günleri anlattı.

 

Tertemiz, "Hamileyken aldatıldım. Belki daha önce de yaptı ama ben bilmiyordum. Bebeğimi kucağıma aldığımda ilk şiddetimi gördüm. Ondan sonra da iş koptu zaten. Alkol problemi olduğu için iletişimimiz kötü bir hale geldi. Konuşurken bile çok geriliyorum çünkü bunun çocuğumun önüne gelmesini istemiyorum. Baba ve oğul arasındaki ilişkiyi de ben düzelttim. Sağlıklı bir baba değil ve yüz yüze görüşmüyorlar. Boşanma davasından sonra bir ara uçurumdan düşme noktasına geldim. Her anlamda kendimi çok sıkmak zorunda kaldığım bir dönem oldu. 6 ay psikolojik danışmanlık almıştım." dedi.



Etiketler: