Simge Sağın Klibinin Engellenmeye Çalışıldığını İddia Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Simge Sağın, son dönemde popüler olan "Ne Güzel" şarkısına çektiği seksi klibin kaldırılmaya çalışıldığını iddia etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Simge Sağın, son dönemde popüler olan "Ne Güzel" şarkısına çektiği seksi klibin kaldırılmaya çalışıldığını iddia etti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Simge Sağın, son dönemde popüler olan "Ne Güzel" şarkısına çektiği seksi klibin kaldırılmaya çalışıldığını iddia etti. 

 

Engellenmeye çalışıldığını iddia etti!

 

TV100'ün haberine göre; Simge Sağın son şarkısı "Ne Güzel"e öyle bir klip çekti ki resmen herkesin dilinde. Sağın seksi görüntüler olan klibin kaldırılmaya çalışıldığını iddia etti. Simge Sağın ateşli klibinin çekimi için tam 100 erkek arasından seçim yaptı. Sağın'ın 100 erkek arasından seçtiği isim Oliver Jacobs oldu. Görüntülerde genç erkek arkadaşıyla doludizgin bir aşk yaşayan kadını canlandıran Simge, yakışıklı sevgilisini oynayan Oliver Jacobs’ı ajans kataloğundaki 100 manken arasından seçti. Kısa sürede trend olan klibi hakkında paylaşım yapan ünlü şarkıcı, klibinin engellenmeye çalışıldığını iddia etti. Simge klip için 100 bin TL harcadı. 

 

İşte klipten bazı kareler;

 

simge sagin ne guzel sarkisinin klibin engellenmeye calisildigini iddia etti 1

 

simge sagin ne guzel sarkisinin klibin engellenmeye calisildigini iddia etti 2



Etiketler: