Simge Sağın'dan Beşiktaş Ve Mauro Icardi Açıklaması! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Simge Sağın, önceki gün katıldığı bir davette Beşiktaş'ı takipten çıkarıp, Icardi'yi takip etmesiyle ilgili açıklamalarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Simge Sağın, önceki gün katıldığı bir davette Beşiktaş'ı takipten çıkarıp, Icardi'yi takip etmesiyle ilgili açıklamalarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Simge Sağın, önceki gün katıldığı bir davette Beşiktaş'ı takipten çıkarıp, Icardi'yi takip etmesiyle ilgili açıklamalarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı.  

 

'Aşkın Olayım' şarkısının sahibi olan Simge Sağın İcardi'nin hikayesinden sonra takibe almıştı. Simge'nin Beşiktaşı takipten çıkartıp İcardi'yi takibe alması çok konuşulmuştu. Simge Sağın bu olaydan sonra işte şöyle bir açıklama yaptı.

 

Beşiktaş'ı beni takip etmedikleri için çıkardım!

 

Habertürk’ten Volkan Özdemir’in haberine göre; Beşiktaşı takipten çıkartıp İcardi'yi takibe alan Simge Sağın oldukça çok konuşulmuştu. Koyu bir Beşiktaşlı olan Simge Sağın'ın bu hareketi merak konusu olmuştu. Simge Sağın katılmış olduğu bir davette konuyla ilgili açıklama yaptı. Simge Sağın, "Ben Beşiktaş’ı daha önceden takipten çıkarmıştım. Beni takip etmedikleri için. Golden sonra şarkımın çalınması tabii ki çok hoşuma gitti. Icardi paylaşınca, ben de paylaştım. Ben, şarkımı paylaşan herkesi paylaşıyorum" dedi.