Simge Aköz Berkay Ateş İle İlk Kareyi Paylaştı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü voleybolcu Simge Aköz, bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Berkay Ateş ile ilk karesini Instagram sayfasından paylaşırken, sosyal medyada yoğun beğeni ve yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü voleybolcu Simge Aköz, bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Berkay Ateş ile ilk karesini Instagram sayfasından paylaşırken, sosyal medyada yoğun beğeni ve yorum aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü voleybolcu Simge Aköz, bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Berkay Ateş ile ilk karesini Instagram sayfasından paylaşırken, sosyal medyada yoğun beğeni ve yorum aldı.

 

Ebrar Karakurt yorum yağmuruna tuttu!

 

Eczacıbaşı ve Milli Takım'ın liberosu Simge Şebnem Aköz, dizi oyuncusu Berkay Ateş'le aşkını ilan etti. Simge, Berkay'la birlikte olduğu kareyi paylaştı, voleybol dünyasının önemli isimlerinden yorum yağdı. Çok konuşulan aşk en sonunda ilan edildi. Eczacıbaşı ve Milli Takım'ın tecrübeli liberosu Simge Şebnem Aköz, dizi oyuncusu Berkay Ateş'le birlikte eğlendiği kareyi paylaştı. İlk aşk gönderisi sosyal medyayı salladı. Zehra Güneş, Hande Baladın, Kübra Akman, Naz Aydemir Akyol, Saliha Şahin, Ebrar Karakurt gibi ünlü voleybolcular bu gönderinin altına yorum yağdırdı. Ebrar'ın üst üste attığı yorumlar dikkat çekti.

 

İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar;

 

simge akoz ilk kez berkay ates ile paylasim yapti sosyal medyada gundem oldu 1

 

simge akoz ilk kez berkay ates ile paylasim yapti sosyal medyada gundem oldu 2

 

simge akoz ilk kez berkay ates ile paylasim yapti sosyal medyada gundem oldu 3

 

simge akoz ilk kez berkay ates ile paylasim yapti sosyal medyada gundem oldu 4

 

simge akoz ilk kez berkay ates ile paylasim yapti sosyal medyada gundem oldu 5