Simay Barlas Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Simay Barlas kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Simay Barlas ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Simay Barlas kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Simay Barlas kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Simay Barlas ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Simay Barlas ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Simay Barlas kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

simay barlas kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Simay Barlas kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Simay Barlas kimdir? Simay Barlas, 5 Mayıs 1998'de İstanbul'da doğmuştur. 5 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. ''Paramparça'' dizisinde canlandırdığı Öykü karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini  yaşamıştır. Adı Efsane, Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde yer almıştır. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ''Zalim İstanbul'' dizisinde Damla karakterine hayat veren Simay Barlas, şimdilerde Aziz dizisinde Efnan karakterine hayat vermektedir. 23 yaşında olan güzel oyuncu, 1.66 metre boyunda, 47 kilo ve Boğa burcudur.



Etiketler: