Sıla Gençoğlu'ndan Alkışlanacak Hareket! İhtiyaç Sahibi Çocuklara Şifa Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, bu kez yardımseverliğiyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü sanatçı altmış parça sahne kostümünü ihtiyacı olan çocuklara şifa olması dileğiyle bağışladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, bu kez yardımseverliğiyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü sanatçı altmış parça sahne kostümünü ihtiyacı olan çocuklara şifa olması dileğiyle bağışladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, bu kez yardımseverliğiyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü sanatçı altmış parça sahne kostümünü ihtiyacı olan çocuklara şifa olması dileğiyle bağışladı.

 

Umut bekleyen çocuklara şifa oldu! 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Meslek icabı malumunuz çokça kostüm var dolaplarda. Yılların birikimiyle, sahne tozuyla, bir sürü hatırayla harmanlanmış yolculuğa tanık valizlerce kıyafet. Seneler içinde birçok yolla değerlendirdik kendilerini ancak daha büyük bir adım nasıl atarız, burdan nasıl bir fayda çıkarırız diye düşünürken aklımıza güvenebileceğimiz bir dernek ile birlikte umut bekleyen çocuklara şifa olma fikri geldi. 11 Aralık'ta Kansersiz Yaşam Derneği ve Givin ile birlikte el ele verip altmış parça kostümle derin bir nefes alıp yola çıktık. Kısa bir sürede iyi bir noktaya geldiğimizi önümüzdeki aylarda devamının da geleceğini belirtmek isterim. İlgi gösteren yardım eli uzatan herkese sonsuz teşekkürler. Çocuklarımıza yardım eli uzatmak isteyenlere de tekrardan bir duyuru olsun bu" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sila gencoglu ndan alkislanacak jest umut bekleyen cocuklara sifa oldu