Sigara Fiyatlarına Zam Geldi Mi? Ne Kadar Zam Geldi? İşte Güncel Fiyatlar!

Sigara fiyatlarına zam geldi mi? Ne kadar zam geldi? Sosyal medyada ve internette kullanıcılar sigaralara zam gelip gelmediğini sıklıkla araştırıyor. Peki sigaraya zam geldi mi? Sigaraya ne kadar zam geldi? Cevaplar haberimizde..

 

Sigara fiyatlarına zam geldi mi? Ne kadar zam geldi? Sosyal medyada ve internette kullanıcılar sigaralara zam gelip gelmediğini sıklıkla araştırıyor. Sosyal medyada Özgür Aybaş'ın açıklamasının ardından sigaraya zam gelip gelmediği bilgisi sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki sigaraya zam geldi mi? Sigaraya ne kadar zam geldi? Cevaplar haberimizde..

 

 

sigaraya zam geldi mi ne kadar zam geldi

 

Sigara fiyatlarına zam geldi mi? Ne kadar zam geldi?

 

Sigara zammı iddiası son günlerin en çok konuşulan konularından biri oldu. 2022 yılının ilk çeyreğinde sigara fiyatlarına toplamda 6 lira zam geldi. Sigaraya yeni zam iddiası konuşulmasıyla Sigara zammı geldi mi? Sorusu araştırması arttı. İşte güncel zamlı sigara fiyatları..

 

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş sigara zammı sigara zammı ile ilgili açıklama yapmasının ardından sigara zammının gelip gelmediği araştırılıyor. Sigara fiyatlarına Ocak ayında uygulanan çifte zammın ardından Mart ayında 2 TL daha zam gelmişti. Peki, Sigara zammı geldi mi? İşte 2 Nisan güncel zamlı sigara fiyatları… Sigara fiyatlarına Ocak ayında uygulanan çifte zammın ardından 14-15 Mart tarihlerinde 2 TL daha zam gelmişti. 2022 yılında sigara fiyatlarına toplam 6 TL zam uygulandı. Son sigara zammının ardından yeni zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabından yapığı payaşımda "Alkol ve sigarada yeni zamlara hazır mıyız?" paylaşımında bulundu. Zammın yapılıp yapılmayacağı henüz kesinlik kazanmasa da sosyal medyada yapılan yorumlarda sigara fiyatlarına 1,5 - 2 lira zam yapılması ihtimali üzerinde duruluyor.

 

2 NİSAN 2022 ZAMLI SİGARA FİYATLARI

 

21,50 TL olan sigara 23,50 TL

22 TL olan sigara 24 TL

23 TL olan sigara 25 TL

24 TL olan sigara 26 TL

25 TL olan sigara 27 TL

25,50 TL olan sigara 27,50 TL



Etiketler: