Sibel Can'ın Merve Kaya Hamlesi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sibel Can, oğlu Engincan Ural'ın eşi Merve Kaya hamlesi ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sibel Can, oğlu Engincan Ural'ın eşi Merve Kaya hamlesi ile sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde oğlu Engincan Ural'ı Merve Kaya ile evlendiren ünlü şarkıcı Sibel Can, düğün sonrası gelini Merve Kaya'yla ilgili hamlesiyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son ana kadar bekledi!

 

Sibel Can geçtiğiniz gün gerçekleşen düğün töreni ile oğlu Engincan Ural'ı Merve Kaya ile evlendirdi. Düğün öncesinde imzalar atılana kadar gelini Merve Kaya'yı sosyal medyada takip etmeyen Can, imzaların atılmasının ardından gelini Merve Kaya'yı sosyal medyada takibe aldı. Sibel Can'ın bu sondakika hamlesi sosyal medyada gündem olurken takipçileri "Son ana kadar belki ayrılırlar diye bekledi herhalde", "Ünlü de olsa erkek annesi kaynanalığını konuşturur" gibi yorumlarda bulundular. 

 

sibel can in merve kaya hamlesi gundem oldu



Etiketler: