Sibel Can'dan Dikkat Çeken Açıklama! Titizlikte Safiye İle Yarışırım!

Yakında Kanal D'de başlayacak "Şarkılar Bizi Söyler" isimli yarışma programı ile ekranlara dönmeye hazırlanan Sibel Can Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamada titizlikte Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakteriyle yarıştığını söyledi. 

 

Yakında Kanal D'de başlayacak "Şarkılar Bizi Söyler" isimli yarışma programı ile ekranlara dönmeye hazırlanan Sibel Can Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamada titizlikte Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakteriyle yarıştığını söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Sibel Can Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamada titizlikte Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakteriyle yarıştığını söyledi.

 

”İnanılmaz titiz bir insanım. Titizlik ve düzen konusunda ‘Masumlar Apartmanı’ndaki Safiye karakterini oynayan Ezgi Mola ile yarışırım.Mesela evde telefonu şarja koyuyorum. Çalıyor, açıyorum, daha bir dakika geçmemiş, geri dönüyorum ki şarj yerinde yok. Hemen toparlanmış ve dolaba kaldırılmış. Hiçbir şey yerinde durmuyor, evde asla dağınıklık yok”

 

sibel can titizlik