Show TV'nin İddialı Dizisi Arıza'dan İlk Kareler Geldi!

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş'ın yer alacağı Show TV'nin yeni yayın dönemindeki iddialı dizisi Arıza'dan ilk fotoğraf Show TV'nin resmi Instagram sayfasından paylaşıldı. 

 

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş'ın yer alacağı Show TV'nin yeni yayın dönemindeki iddialı dizisi Arıza'dan ilk fotoğraf Show TV'nin resmi Instagram sayfasından paylaşıldı. Son dönemde yayınladığı dizilerle ekrana damga vuran Show TV'nin yeni yayın dönemindeki iddialı dizisi Arıza'dan ilk fotoğraf Show TV'nin resmi Instagram sayfasından paylaşıldı.

 

Yeni sezonun iddialı dizisi Arıza sete çıkmak için gün sayıyor! Nefes kesen bir hikaye, intikam ve ihanetlerin gölgesinde kalan imkansız bir aşk... Arıza yeni sezonda Show TV'de!  Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ı bir araya getiren Arıza dizisi şimdiden heyecanla bekleniyor! Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile Show TV’nin iddialı yapımı Arıza dizisi sete çıkmak için gün sayıyor.

 

Dizinin sevilen başrol oyuncuları Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan yeni sezonda ekrana gelecek Arıza için ilk kez birlikte kamera karşısına geçecekler. Mütevazi ve dürüst bir hayat süren Ali Rıza ile babası karanlık dünyanın sözü geçen patronlarından olan Halide’nin kesişen ve o andan itibaren değişen hayatlarını konu alan Arıza'nın çekimleri yakında İstanbul’da başlayacak. Etkileyici hikayesi, sürükleyici temposu ve güçlü isimleri ile Arıza yeni sezonda Show TV’de!

 

İşte o fotoğraflar,