Shakira'dan Gerard Pique Açıklaması! Pique İçin Kariyerimi Askıya Aldım!

Geçtiğimiz yıl futbolcu Gerard Pique ile ilişkisini sonlandırarak gündemden uzun süre düşmeyen Kolombiyalı şarkıcı Shakira, olaylı ayrılığı hakkında konuştu.

 

NTV'de yer alan habere göre; 12 yıllık sevgilisi Gerard Pique ile olaylı ayrılığıyla sık sık adından söz ettiren Shakira, 7 yıl sonra ilk kez albüm çıkarmaya hazırlanıyor.

 

"KARİYERİMİ ASKIYA ALDIM”

 

47 yaşındaki şarkıcı The Times'a ilişkisi hakkında yeni bir itirafta bulundu. Pique ayrıldıktan sonra oğulları Milan ve Sasha ile Miami'ye taşınan yıldız "Uzun bir süre Gerard'ın yanında olmak için, o futbol oynayabilsin diye kariyerimi askıya aldım" ifadelerini kullandı. "Las Mujeres Ya No Lloran" albümüyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan şarkıcı "Aşk için çok fazla şeyi feda ettim" dedi.

 

7 YIL SONRA İLK ALBÜM

 

7 yıl sonra ilk kez albüm çıkarmaya hazırlanan Latin şarkıcı, albümüne "Las Mujeres Ya No Lloran" adını verdi. Albüm 22 Mart'ta dinleyicilerle buluşacak. Albümün adı Shakira ve Bizarrap'ın "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısının en unutulmaz sözlerinden “Las Mujeres Ya No Lloran” (Kadınlar Artık Ağlamıyor) geliyor.

 

İNTİKAM ŞARKISI TARİHE GEÇTİ

 

Şarkıcı albümüyle ilgili "Her şarkıyı yazdığımda kendimi yeniden yaratıyor gibi hissettim. Şarkıları söylediğimde ise gözyaşlarım elmasa, savunmasızlığım ise güce dönüştü" dedi. Albümde 16 şarkı yer alacak. Shakira’nın son albümü "El Dorado" 2017 yılında müzikseverlerle buluşmuştu. Geçtiğimiz yıl Shakira'nın “Music Sessions Vol. 53” adlı şarkıcı Latin Grammy Ödülleri'nde ödülle ayrıldı ve Spotify'da en çok dinlenen İspanyolca şarkı olarak tarihe geçti. Şarkı 14 Guinness Dünya Rekoru kırmıştı Futbolcu Pique ile birlikteliğini olaylı bir şekilde sonlandıran ünlü şarkıcının, "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısı, Pique'ye birçok göndermede bulunuyor. Şarkı sözlerindeki “Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm” ifadelerinin Pique’yi işaret ettiğini düşünülüyor.

 

YENİ SEVGİLİSİNE DE GÖNDERME YAPTI

 

Şarkı sözlerinde geçen “Beni kırdığını düşünüyorsun ama beni daha güçlü yaptın/ Kadınlar artık ağlamıyor, bunu kazanca dönüştürüyor” ifadeleri de sosyal medyada oldukça dikkat çekti. Şarkıda geçen “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" ifadeleriyle de Pique’nin yeni sevgilisi Clara Chia Marti’ye gönderme yaptığı düşünülmüştü.