Şeyda Erdoğan Sosyal Medyada Kendisini Taciz Eden Takipçisini İfşa Etti!

Youtube'da yayınladığı makyaj videolarıyla adını duyurduktan sonra oyuncu olarak kendisine ikinci bir kariyer çizen ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine taciz mesajları atan bir takipçisini ifşa etti. 

 

Youtube'da yayınladığı makyaj videolarıyla adını duyurduktan sonra oyuncu olarak kendisine ikinci bir kariyer çizen ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine taciz mesajları atan bir takipçisini ifşa etti. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine taciz mesajları atan bir takipçisini ifşa etti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Nasılsa mesaja bakmaz, nasılsa sosyal medya ne olucak yaa diyen arkadaşlardan bir tanesi. Bana mesaj atarken utanmıyor ama paylaşılmasından utanıyor? :D Tacizin gerçeği sosyal medyası mı var hayırdır? Sosyal medya her istediğinizi yazabileceğiniz bir yer mi? Ayrıca isim paylaşmadım diye daha önce bu insanları ifşalamadım ya da ifşalamam sanılmasın. Takip ettiklerine kadar ss alırım. Aynı soy isimli akrabalara ve kadın takipçilerine attığı mesaj sslerini atarım. Napalım bu da böyle bir kötü huy işte:) Hesap kapamanız da işe yaramaz." ifadelerini kullanan Erdoğan sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

seyda erdogan taciz ifsa