Şevval Sam 'Koca Bir Mahallede Gibiyim!'

Sanat hayatının 30'uncu yılını kutlayan Şevval Sam, Aqua Florya AVM'nin Amfi Sahnesi'nde müzikseverlerin karşısına çıktı. Ünlü şarkıcıyı yaklaşık 3 bin 500 kişi dinledi.

 

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre, Leman Sam'ın kızı, Tarık Emir Tekin'in annesi Şevval Sam, "Kırılma ve pişmanlıklarınız oldu mu?" sorusuna, "Zamanında pişmanlık olarak gördüğüm bazı şeylerin zaman içinde hikayeleşmiş olması bana iyi geldi. Hayatımın 30 yılı izleyiciyle geçmesi benim için büyük şans. Hâlâ aktif olması büyük bir haz" yanıtını verdi.

 

"SÖZ VERİYORUM”

 

Türkiye'de öyle bir yerdeyim ki artık sokakta da yaşıyorum, kendimi saklamıyorum. Koca bir mahallede gibiyim, herkes tanıdık, akraba, kardeş, ve dost. Böyle bir şeyi bana hayat yaşattığı için minnettarlık hissediyorum. Buna layık olmak için her zaman elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.

 

Hem şarkıcılık hem de oyunculuk yapan Şevval Sam, "Bu başarıyı neye borçlusunuz?" sorusu üzerine, "Sanatla kurduğum dürüst bir ilişki olabilir. Hayatı sanatla birlikle keşfediyor olmaktan kaynaklanıyor olabilir. Sanatın her dalı beni besliyor" açıklamasını yaptı.



Etiketler: