Şevval Şahin'in Yoga Paylaşımı Gündem Oldu! Sen Şeyma'yı Geçtin!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Şevval Şahin, Instagram sayfasından yaptığı yoga paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Şevval Şahin, Instagram sayfasından yaptığı yoga paylaşımı ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Şevval Şahin, Instagram sayfasından yaptığı yoga paylaşımı ile gündem oldu.

 

sevval sahin in yoga paylasimi gundem oldu sen seyma yi gectin

 

Sen Şeyma'yı geçtin!

 

Instagram sayfasından yaptığı yoga paylaşımında fiziğiyle dikkat çeken ünlü manken "Kendime bakmaktan, farkında olmaktan, dikkatli olmaktan ve iç benliğime bağlanmaktan ne kadar derinden keyif aldığımı fark ediyorum. Yaptığım her pratikte bedenim ve ruhum hakkında çok daha fazla şey öğreniyorum ve bu da beni hayat yolculuğum hakkında daha fazla heyecanlandırıyor. Kendimi geliştirmeye ve sevmeye devam etmeyi umuyorum." ifadelerini kullananırken takipçileri paylaşım için "Şeyma Subaşı 2 diyoduk, Şeyma paylaşımların kalitesini düşürüp sub'a atmaya başlayınca Şevval onu geçti. Artık Şeyma = Şevval Şahin 2", "abla sen ne anlatıyon gözünü seveyim be abla", "Çok tatlısın aşkım" gibi yorumlarda bulundular. 



Etiketler: