Şevval Şahin İle Murat Kazancıoğlu İlk Kez El Ele Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu önceki gün Bebek'te ilk kez el ele objektiflere yakalandılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu önceki gün Bebek'te ilk kez el ele objektiflere yakalandılar. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu önceki gün Bebek'te ilk kez el ele objektiflere yakalandılar. 

 

Sürpriz ikili Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu, önceki gün Bebek'teydi. Utangaç aşıklar, görüntülendiklerini fark edince ellerini ayırdı. Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Yiğit Marcus Aral'dan ayrılan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, önceki gün yeni bir aşka yelken açtığı sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile Bebek’te görüntülendi. Sürpriz bir ilişkiye başlayan ikili, ilk kez objektiflere yansıdı.

 

UTANGAÇ AŞIKLAR!

 

El ele Bebek sokaklarında dolaşan çift, muhabirlerin kendilerini görüntülediklerini fark edince gerildi. Bunun üzerine birbirlerinin elini bırakan Şahin ile Kazancıoğlu, kısa süre konuştuktan sonra bir mekana yöneldi. İkili, gazetecilerin, "Hayırlı olsun." sözlerine, "Teşekkürler." yanıtını verdikten sonra hızla oradan ayrıldı.