Şevket Çoruh'tan Eski Eşine Sürpriz Yorum! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, bir süredir aşk yaşadığı Prof. Dr. Saadettin Özçorapçı ile evlenen eski eşi Günay Karacaoğlu'nu sosyal medyadan tebrik ederken, yorumu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, bir süredir aşk yaşadığı Prof. Dr. Saadettin Özçorapçı ile evlenen eski eşi Günay Karacaoğlu'nu sosyal medyadan tebrik ederken, yorumu sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Şevket Çoruh, bir süredir aşk yaşadığı Prof. Dr. Saadettin Özçorapçı ile evlenen eski eşi Günay Karacaoğlu'nu sosyal medyadan tebrik ederken, yorumu sosyal medyada gündem oldu. 

 

sevket coruh tan gunay karacaoglu na supriz yorum

 

Sürpriz yorum!

 

Sinema ve dizi oyuncusu Günay Karacaoğlu, 3. kez nikah masasına oturdu. Karacaoğlu, Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile hayatını birleştirdi. Oyuncu, sürpriz nikahın fotoğraflarını "Reddedemeyeceğim bir teklifle geldi ‘evet’ dedim." notuyla Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Karacaoğlu'nun eski eşi Şevket Çoruh da nikah fotoğraflarına "Çok güzelsiniz, mutluluklar" yorumunu yaptı. Bu yorum kısa sürede paylaşımla beraber binlerce beğeni alırken sosyal medyada gündem oldu.