Sevilay Yılman'dan Cenk Eren'in Kendisi Hakkındaki Sert Tweete Yanıt! Mahkemede Hesap Vereceksin!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Habertürk yazarı Sevilay Yılman sokak hayvanları ile ilgili paylaşımları sonrası Cenk Eren'in kendisi hakkındaki sert sözlerine aynı şekilde yanıt verirken, mahkemede hesaplaşacaklarını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Habertürk yazarı Sevilay Yılman sokak hayvanları ile ilgili paylaşımları sonrası Cenk Eren'in kendisi hakkındaki sert sözlerine aynı şekilde yanıt verirken, mahkemede hesaplaşacaklarını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Habertürk yazarı Sevilay Yılman sokak hayvanları ile ilgili paylaşımları sonrası Cenk Eren'in kendisi hakkındaki sert sözlerine aynı şekilde yanıt verirken, mahkemede hesaplaşacaklarını söyledi. 

 

Mahkemede hesap vereceksin!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cenk Eren'in "Seni Afrika güzeli bel altı vurmak nasıl olur göreceksin ….. Afrika da yaşadıkların tescilli bilgi belge fotoğraf yağıyor hadi devam et de tüm Türkiye kocanın seni niye boşadığını öğrensin" sözleri için "Sorun #başıboşköpek sorunu ve ben bu sorunun çözümü için halktan yana tavır alıyorum diye aylardır edilen hakaret, küfür, iftira ve aşağılamalarda gelinen nokta artık namusuma, özelime haysiyetsizce saldırıya vardı. Cenk Eren bunun hesabını vereceksin!" ifadelerini kullanan Yılman mahkemede hesaplaşacaklarını söyledi. 

 

Bunun üzerine Cenk Eren’in “Sevilay’cım bu twitin içinde sizi ilgilendiren bi şey mi var? neden üstüne alındın çok şaşırdım.” sözlerine yanıt veren Yılman “Sen beni vaktinde tehditle, hakaretle, iftirayla diz çöktürtmeye çalıştığın magazin gazetecileri ile karıştırdın galiba! Kıvırma!Yaptığın çirkefliğin hiç değilse mert ol da arkasında dur! Bunun ve diğer tüm hakaret ve iftiralarının hesabını vereceksin mahkemede! Şimdi defol!” ifadeleriyle Eren’e tepkisini dile getirerek kendisini mahkemeye vereceğini söyledi.

 

İşte o paylaşım;

 

sevilay yilman dan cenk eren in kendisi hakkindaki sert sozlerine ayni sertlikte yanit mahkemede hesap vereceksin