Settar Tanrıöğen'in Son Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Settar Tanrıöğen, apar topar ameliyata alınmıştı. Sağlık sorunları nedeniyle Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı 'Abdullah Ünal' rolüne veda eden Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz gün rahatsızlık geçirmeden önce rol aldığı dizideki set arkadaşlarıyla buluştu. Tanrıöğen'in son hali dikkat çekti.

 

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde ‘Abdullah Ünal’  karakteriye adından söz ettiren Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirmişti.  Tanrıöğen, uzun bir süre hastanede tedavi altına alınmıştı. Oyuncu bu süreçte hafıza kaybı ve çabuk yorulması nedeniyle son dizisi Kızılcık Şerbeti'ne de geri dönmemişti.

 

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

 

Usta oyuncu, geçtiğimiz günlerde de ameliyattan sonra ilk kez görüntülenmişti. Sokakta yürürken görüntülenen usta oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Settar Tanrıöğen yalnızca "Geçmiş olsun" dileklerine teşekkür ederek yoluna devam etmişti

 

settar tanriogen in son hali sosyal medyada gundem oldu

 

RAHATSIZLIĞI SEBEBİYLE DİZİYE DÖNMEMİŞTİ

 

Son olarak Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali büyük yankı uyandırmıştı. Dizinin sezon finali çok konuşulurken dizinin ekibinden birkaç kişi yemekte buluştu. Ekibin içinde rahatsızlığı nedeniyle Kızılcık Şerbeti'nden ayrılmak durumunda kalan dizinin eski Apo'su Settar Tanrıöğen de vardı. Usta oyuncunun sağlığı iyiye giderken diziye geri dönüp dönmeyeceği ise merak konusu oldu. Yemeğe çıkanlar arasında Settar Tanrıöğen haricinde diziden ayrılan Serkan Tınmaz, Emrah Altıntoprak ve Rahimcan Kapkap bulunuyordu.