Serra Arıtürk İle Kadir Doğulu Hakkında Şok İddia! Serra Arıtürk Hamile Mi? Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu için Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan iddia sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu için Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan iddia sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu için Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan iddia sosyal medyada olay oldu.

 

Bir televizyon programına konuk olan Onur Akay, bir dönem adı Serra Arıtürk ile anılan ve oyuncu Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulunmuştu. "Serra Arıtürk oyuncu partneriydi Kadir Doğulu'nun. Onunla imam nikâhlı evlendiğini söyleyenler var." ifadelerini kullandı. Akay, bu duyumu Doğulu ve Atagül çiftinin yakın çevresinden aldığını ve bu yakın çevresinin içinde ünlü isimlerin de olduğunu iddia etti.

 

serra ariturk kadir dogulu dan hamile mi imam nikahi mi kiydilar

 

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Arto, Neslihan Atagül'ün çocuğu olmadığı için Kadir Doğulu'nun Serra Arıtürk ile dini nikah kıydığını iddia etti. O sırada programa katılan Onur Akay ise, Neslihan Atagül hakkında hamilelik haberlerinin çıktığını ancak hamile olan kişinin Serra Arıtürk olduğunu öne sürdü. Yazın şarkı söyleyerek çektikleri video hakkında yorum yapan Serengil, Neslihan Atagül'ün bu konuda kızmış olabileceğini söylerken, "Demek ki Serra rahat bir kız. Evli adamla böyle romantik... Dizi tutmadığı için mi yaptılar bilemiyorum. Ben Neslihan'ın böyle bir şeyi sezinlediği an da bu evliliği asla götüreceğini sanmıyorum. Bu çocuğun da bu kadar akılsız olduğunu düşünmüyorum. Neslihan'ı kaybetmek demek, her şeyini kaybetmesi demek" ifadelerini kullandı.

 

serra ariturk kadir dogulu imam nikahi mi kiydi hamile mi

 

Bunun özrü olmaz!

 

Bircan Bali huzursuz bağırsak sendromu yaşadığı için cinsel birliktelik yaşayamamış olabileceklerini söylerken, Seren Serengil, "Hastalıkta sağlıkta deniyor. Kanser de olabilirdi bunun özrü olamaz" dedi.  Sonrasında Bircan Bali ise Kadir Doğulu'nun tarikata üye olduğu için  dini nikahın sebebinin o dönem çektikleri Aşkın Tarifi dizisinde yakınlaşma sahneleri olabileceğini iddia etti.