Serhat Teoman'dan Depremzede Gülümser Hanım İle İlgili Açıklama! Kurtaran Ben Değilim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serhat Teoman, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda enkazdan çıkarılan Gülümser Hanım'ı kendisinin kurtarmadığını söylerken, bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serhat Teoman, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda enkazdan çıkarılan Gülümser Hanım'ı kendisinin kurtarmadığını söylerken, bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serhat Teoman, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda enkazdan çıkarılan Gülümser Hanım'ı kendisinin kurtarmadığını söylerken, bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Depremzede Gülümser Hanım oğlunu enkazdan benim kurtardığımı dile getirmiş ama sanırım bir benzetme yaşandı o zor anlarda. Kurtaran kişiden Allah razı olsun. Gülümser Hanım ve oğlu ile birlikte tüm depremzedelere acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullanan Teoman sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

serhat teoman dan depremzede gulumser hanim ile ilgili dikkat ceken aciklama ben kurtarmadim