Serenay Sarıkaya Ve Mert Demir Dudak Dudağa Yakalandı!

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in yaşadığı aşk magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkilinin aşkına inanmayanlar, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in dudak dudağa görüntülenmesi sonrası bile aşka ikna olamadı. 

 

2.Sayfa'nın haberine göre; Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in yaşadığı aşk magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkilinin aşkına inanmayanlar, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in dudak dudağa görüntülenmesi sonrası bile aşka ikna olamadı.  Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya son olarak televizyonda Aile, dijitalde ise Kimler Geldi Kimler Geçti dizilerinde rol aldı.

 

Son dönemin yükselen yıldızı Mert Demir ise ünlü oyuncuyla aşk yaşıyor. Aşka dair açıklama yapmayan ikili geçtiğimiz gün beraber görüntülendi. Kandilli'de yemek yemek için bir araya gelen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, Aramızda Kalmasın muhabiri Tolga Bozduman tarafından dudak dudağa görüntülendi.

 

mert demir ile serenay sarikaya dudak dudaga yakalandi

 

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez dudak dudağa görüntülenirken, aşklarına inanmayanlar bu görüntülere de ikna olmayarak reklam aşkı olarak değerlendirdi.