Serenay Sarıkaya'nın Sokak Stili Büyüledi!

Alice Müzikali'nde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan son dönemin popüler oyuncularından Serenay Sarıkaya önceki gün Etiler'de görüntülenirken, basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. 

 

Alice Müzikali'nde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan son dönemin popüler oyuncularından Serenay Sarıkaya önceki gün Etiler'de görüntülenirken, basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Son dönemde Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve ismi hiç gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya önceki gün Etiler'de görüntülenirken, basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

 

Serenay Sarıkaya, Etiler’de fotoğraflarını çeken habercilerin sorularını yanıtladı. Bergen filminin hazırlıklarına pandemi nedeniyle ara verildiğini açıklayan oyuncu, “Alice Müzikali” için de beklemede olduklarını söyledi:  Pandemiden dolayı bütün işlerimiz ertelendi, durdu. Şu an çalışamıyoruz. Hazırlık da yapamıyoruz. Hayatın normale dönmesini bekliyoruz. Serenay Sarıkaya giyim stili ve silindir çantasıyla dikkat çekti. Çantanın markası Manu Atelier, fiyatı ise 2 bin 650 lira