Serenay Sarıkaya'nın Şahmaran Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın başrolünü Burak Deniz ile paylaştığı Netflix için çekilen Şahmaran dizisinin lansman gecesinden yaptığı sosyal medya paylaşımı gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın başrolünü Burak Deniz ile paylaştığı Netflix için çekilen Şahmaran dizisinin lansman gecesinden yaptığı sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın başrolünü Burak Deniz ile paylaştığı Netflix için çekilen Şahmaran dizisinin lansman gecesinden yaptığı sosyal medya paylaşımı gündem oldu.  

 

Şahmaran pozları olay oldu!

 

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Netflix yapımı "Şahmaran" dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Sarıkaya, geçtiğimiz akşam Netflix'in düzenlediği etkinliğe katılarak, gerek kombiniyle gerekse gece boyunca ettiği danslarla dikkatleri üzerine çekti. Etkinlik öncesi çekildiği pozlar ise Instagram'a damga vurdu. Şahmaran'da Burak Deniz ile başrolleri paylaşacak olan Serenay Sarıkaya, Netflix'in etkinlik gecesinde çekildiği pozları Instagram hesabından sevenleri ile paylaştı. Serenay Sarıkaya'nın son paylaşımları Instagram'da kısa süre içerisinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

 

İşte Serenay Sarıkaya'nın o pozları;

 

 

serenay sarikaya nin sahmaran paylasimi olay oldu

 

serenay sarikaya nin sahmaran paylasimi olay oldu

 

serenay sarikaya nin sahmaran paylasimi olay oldu

 

serenay sarikaya nin sahmaran paylasimi olay oldu