Serenay Sarıkaya'dan Koltuk Açıklaması! O Fiyatlar DoÄŸru DeÄŸil!

Serenay Sarıkaya geçtiÄŸimiz günlerde bir dergi çekimi için açtığı BoÄŸaz manzaralı lüks evine gelen yorumlar hakkında konuÅŸtu.

 

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Leopar desenli koltuÄŸunun fiyatı 600 bin TL olduÄŸu iddia edilen oyuncu “Koltukların fiyatıyla ilgili çok tutarsız ÅŸeyler yazılıyor. O rakamlar doÄŸru deÄŸil. Herkes ne kadara alıyorsa o rakamlara aldım ben de” diye konuÅŸtu.

 

EVÄ°MÄ° AÇTIM AMA TEDÄ°RGÄ°N OLDUM

 

Serenay Sarıkaya, Refik Anadol’un Akbank Genel MüdürlüÄŸü için tasarladığı eserin açılışına katıldı. Oyuncu davette bir dergi çekimi için kapılarını açtığı lüks evine gelen yorumlar hakkında konuÅŸtu. Salondaki leopar desenli koltuÄŸunun fiyatı 600 bin TL olduÄŸu iddia edilen Sarıkaya “Koltukların fiyatları ile ilgili çok tutarsız ÅŸeyler yazılıyor. O rakamlar doÄŸru deÄŸil. Herkes ne kadara alıyorsa o rakamlara aldım ben de. Ä°lk defa evimin kapılarını açtım. Biraz da tedirgin olmadım deÄŸil” dedi.

 

HERKES ÜZERÄ°NE DÜÅžENÄ° YAPIYORDUR

 

Sarıkaya’ya kendisini Narin Güran cinayetiyle ilgili sessiz kalmakla suçlayan Gülben Ergen de soruldu: “Bu konuyla ilgili bir ÅŸey söylemek istemiyorum. Herkes çok acı çekiyor olanlardan dolayı. Herkes de acısını türlü yollarla dile getirmeye çalışıyor. Artık söylenecek bir ÅŸey yok, yapılması gereken ÅŸeyler var. Herkes üzerine düÅŸeni mutlaka yapıyordur. Ben de kendi adıma ne yapmam gerekiyorsa, onunla ilgili araÅŸtırıyorum bu konunun bir parçası olmak için.” 

 

Serenay Sarıkaya’nın davette kadın cinayetleri hakkında yaptığı açıklama sosyal medyada tepkiye neden oldu. Oyuncu “Bunlarla ilgili söyleyecek bir ÅŸeyim yok” sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi. Sarıkaya sosyal medyada ‘Kendinize gelin’ diyerek eleÅŸtirilere yanıt verdi: “Birinin bir ÅŸeyi söylemesi, söyleyememesi, doÄŸru ifade etmesi ya da yanlış ifade etmesi gerçeÄŸin ta kendisini deÄŸiÅŸtirmez. Ben politik bir insan deÄŸilim belki doÄŸru, belki aktivist de deÄŸilim ama bu gerçeÄŸin kendisi ile ilgilenmediÄŸim anlamına gelmez. Ben artık somut bir deÄŸiÅŸimin, bir hareketin parçası olmak istiyorum. Bununla ilgili uÄŸraşıyor ve çalışıyorum.”